duminică, 24 august 2008

Meciul Poli Iasi – Farul nu s-a mai disputat din cauza instalatiei de nocturna!

Partida Politehnica Iasi-Farul Constanta nu s-a mai disputat, dupa ce instalatia de nocturna a Stadionului „Emil Alexandrescu” nu s-a aprins in timp regulamentar. Nocturna formatiei iesene nu s-a aprins la ora inceperii meciului (20.00), iar arbitrul Istvan Kovacs a fluierat finalul intalnirii o jumatate de ora mai tarziu, considerand ca terenul nu a fost regulamentar pentru disputarea jocului. Becurile instalatiei de nocturna s-au reaprins abia la ora 20:34, la numai patru minute dupa ce arbitrul fluierase finalul jocului. Formatia ieseana a avut probleme cu nocturna si in urma cu doua etape, cand a jucat impotriva Stelei.
Presedintele Politehnicii Iasi, Sorin Boca, sustine ca arbitrul a gresit atunci cand a fluierat finalul jocului si afirma ca va face memoriu, fiind sigur ca echipa moldava va avea castig de cauza. "Vom contesta decizia arbitrului! Regulamentul ne da dreptate si spune ca arbitrii trebuiau sa astepte 60 de minute de la inceperea partidei", a spus Boca.
In cazul in care demersul iesenilor nu va avea succes, partida Poli Iasi-Farul va fi omologata la masa verde cu scorul de 3-0 in favoarea oaspetilor.
Antrenorul Politehnicii Iasi, Ionut Popa, a sustine ca instalatia de nocturna nu a mai functionat deoarece cineva a sabotat-o. "Sunt foarte suparat pentru ca nu mi s-a mai intamplat niciodata asa ceva! Si cu Steaua am patit la fel si nu inteleg de ce nu s-au luat masuri... Asta inseamna tradre, batjocura si lucratura!", a spus Popa.
Tehnicianul afirma ca elevii sai sunt extrem de dezamagiti: "Jucatorii sunt cu moralul la pamant si nu cred ca cineva vrea sa fie antrenor in momentele astea. Tot timpul s-a spus ca jucatorii sunt de vina, ba ca antrenorul, iata ca acum a fost de vina nocturna!"
De partea cealalta, antrenorul Farului, Ion Marin, a precizat ca nu este de acord sa castige un meci in astfel de conditii.

Niciun comentariu:

ClickLink.ro

Despre mine

Iasi, Iasi, Romania
Parior constant, peste 12 ani de experienta in acest "domeniu". Am o medie de reusita la pronosticuri de aproximativ 75%.
ClickLink.ro