miercuri, 1 decembrie 2010

Castig garantat pentru pariori!



Da, ati citit bine! Exista o metoda aproape 100% sigura de a castiga la pariuri! Trebuie precizat insa faptul ca, pentru a ajunge la aplicarea acestei metode, trebuie sa indepliniti cateva conditii.
Prima dintre conditiile cerute este sa fiti un parior care joaca la o casa online. Casele de pariuri online ofera mult mai multe variante de a juca pe un singur meci, decat cele traditionale.
Astfel, casele de pariuri online va ofera posibilitatea de a juca pe Over 1,5 goluri, de exemplu. Puteti alege unele meciuri, la care sunteti siguri ca se vor da cel putin 2 goluri sis a mizati cel putin 10 lei noi.
In acest caz, daca aveti in cont la o casa de pariuri online minim suma de 10 lei, o puteti miza pe 6-7 partide de fotbal la care sunteti siguri ca se vor inscrie macar 2 goluri, asa cum spuneam mai devreme.
Sigur, cotele la un astfel de pariu nu sunt mari, insa nu sunt nici de neglijat, ele mergand de la 1,15 pana la 1,40. Astfel de cote, puse la un loc, va pot adduce un castig bunicel, mai ales in cazul in care veti decide sa mizati o suma mai consistenta pe biletul respectiv.
Cu 6 astfel de meciuri puteti ajunge la o cota finala de 4,00. Asadar, cu miza de 10 lei, va veti spori banii de patru ori, fara a avea emotii foarte mari, mai ales daca ati ales inteligent meciurile pe care sa mizati.
Ideea este sa mergeti pe mana celor care marcheaza oricum destul de mult si au cote relativ mici chiar si la Over 2,5 goluri, adica de la 1,60 pana la 1,80. Va garantez ca, daca nu itnervine ghinionul, este aproape imposibil sa nu castigati.
In cele din urma, dupa acest sfat, nu va ramane decat sa studiati meciurile cu mare atentie pentru ziua urmatoare, sa deschideti site-ul pe care pariati, sa alegeti 6-7 partide si sa mizati minimum 10 lei noi.

Articol preluat de pe www.onlinepariuri.ro

Niciun comentariu:

ClickLink.ro

Despre mine

Iasi, Iasi, Romania
Parior constant, peste 12 ani de experienta in acest "domeniu". Am o medie de reusita la pronosticuri de aproximativ 75%.
ClickLink.ro