sâmbătă, 7 iunie 2008

Mizati pe Romania!

Mizati pe Romania! - asta e cel mai bun sfat pe care vi-l pot da acum, la inceput de CE-2008. De ce? In primul rand, pentru ca pleaca din postura de out-sider-a. In al doilea rand, pentru ca are potential, a demonstrat-o in calificari, impotriva Olandei.
In al treilea rand, pentru ca adversarele noastre la Euro-2008 au probleme in ce priveste jucatorii accidentati (vezi Ribbery, Vieira, Cannavaro, Panucci, Robben etc.), pe cand noi il avem doar pe Chivu "intr-un umar" si am avut nenorocul cu Coman. In plus, avem jucatori care evolueaza in campionate puternice (Marica - BundesLiga, Mutu, Chivu, Codrea - Il Calcio, Contra - Primera Division etc.)
Pe langa asta, avem un portar in primii zece din lume (Lobont), plus fundasi care ar putea juca la ori echipa (Goian, Rat, Ghionea).
In al patrulea rand, Franta, desi are multi jucatori de calibru, nu pare a fi cea mai puternica echipa din Europa, vezi rezultatele din calificari, plus acel 1-0 chinuit cu Columbia! Iar Olanda... Olandei i-am luat 4 puncte, e adevarat, cu putin noroc. De altfel, factorul "noroc" nu este deloc de neglijat, iar, daca vom avea parte de el, nu vad de ce nu am trece de grupe! La o cota de 40/1, nu e deloc de neglijat! Singura echipa pe care nu vad sa o incurcam pare Italia. Italienii sunt campioni mondiali, plus ca au multa bafta, asa ca... In fine, va sfatuiesc sa mizati pe Romania, are o sansa de a trece de Franta si Olanda, asa ca... de ce nu?!

Niciun comentariu:

ClickLink.ro

Despre mine

Iasi, Iasi, Romania
Parior constant, peste 12 ani de experienta in acest "domeniu". Am o medie de reusita la pronosticuri de aproximativ 75%.
ClickLink.ro