sâmbătă, 7 iunie 2008

Sa castigam niste bani!

Astazi incepe Campionatul European 2008. Primele doua meciuri vor fi Elvetia - Cehia si Portugalia - Turcia.

Elvetia este una dintre cele doua gazde ale CE-2008, alaturi de Austria. Astfel, cred ca va pleca la drum cu un avantaj (5%) acordat de centralul intalnirii. Cred ca acesta e un meci in care se va inscrie cel putin o data, insa nu cred ca se vor marca mai mult de 3 goluri. Este meciul de deschidere, asa ca e imperios necesar sa se marcheze, pentru a crea o impresie buna miliardelor de telespectatori din intreaga lume, plus ca nu trebuie uitat ca fotbalul e demult o afacere, asa ca "produsul" trebuie vandut bine peste tot. Nu ar trebui sa fie un joc lipsit totalmente de ocazii, insa acestea nu vor fi extrem de multe. Daca m-as lua dupa faptul ca Elvetia e gazda, as inclina spre un 1X; daca m-as lua dupa valoare, as zice ca Cehia are un plus, sa zicem de 10% in fata Elvetiei. Totusi, va fi un meci fara un rezultat dinainte stabilit, asa ca va sfatuiesc sa mizati pe un MG 2-3. De ce? Elvetia nu e o echipa care sa marcheze foarte mult, dar nici nu ia foarte multe goluri. In plus, in ultimele zece intalniri, cinci (50%) sunt de 2-3 goluri. Pe langa asta, Cehia are (atentie!) in ultimele zece intalniri - 9 (90%) de 2-3 goluri!!! Tind sa cred ca se va incheia 1-1 sau ca va invinge una dintre selectionate la limita, cu 2-1... La o cota de 2,06, e un meci ce poate oferi bucurii pariorilor.


In ce priveste a doua partida, as merge pe o victorie la limita a Portugaliei. In cele patru intalniri de pana acum, portughezii au invins de fiecare data! 2 dintre cele patru intalniri au reprezentat victorii la limita (1-0, 1-0) si, luand in calcul importanta meciului, nu cred ca portughezii vor dispune cu mai mult de un gol de turci. Daca ar fi sa mizez pe acest meci, as opta pentru trei variante diferite: scor exact 1-0 (cota 6,00), 2-1 (cota 8,00); victorie Portugalia (1,70) sau H1-X (3,46) Portugalia. Cam atat despre meciurile de azi de la Euro-2008, dar nu plecati nicaieri, vin in curand pronosticuri pentru celelalte partide de azi si pentru cele de la Euro-2008!

Niciun comentariu:

ClickLink.ro

Despre mine

Iasi, Iasi, Romania
Parior constant, peste 12 ani de experienta in acest "domeniu". Am o medie de reusita la pronosticuri de aproximativ 75%.
ClickLink.ro