sâmbătă, 22 noiembrie 2008

Iesenii au salvat un punct in extremis la Buzau

In partida disputata la Buzau, in fata gazdelor de la Gloria, echipa antrenata de catre Ionut Popa a reusit sa castige un punct in minutul 89.
Astfel, dupa un joc anost, cu un ritm destul de lent pentru a trezi cu adevarat interesul microbistilor, formatia din dealul Copoului a egalat prin Romulus Miclea, dupa ce Gloria Buzaucondusese cu scorul de 1-0, in urma reusitei lui Claudiu Ionescu. Fotbalistul Gloriei Buzau a reusit un sut la vinclul portii aparate de catre Cristian Branet.
Dupa acest rezultat, Politehnica Iasi a ramas in "nisipurile miscatoare" din subsolul clasamentului Ligii I, dar cu sperante de a scapa de "matineu" in sezonul ce va urma.
"Dupa aspectul jocului, pe langa faptul ca iesenii, fara capitanul lor, Bogdan Onut, s-au aratat neputinciosi – cel putin in faza ofensiva –, de vina pentru necastigarea celor trei puncte poate fi considerat si tehnicianul iesenilor", conform afirmatiilor facute de catre comentatorii GSP TV, postul de televiziune care a transmis in direct partida.
In ultimele minute ale intalnirii, elevii lui Popa au reusit sa inscrie golul egalizator, insa, cu putin noroc, iesenii ar fi putut pleca de fapt cu toate cele trei puncte, daca acestia ar fi dat dovada de mai multa concentrare la finalizare.
Astfel, dupa sapte infrangeri, Gloria Buzau a reusit sa obtina primul punct pe teren propriu in fata celor de la Poli Iasi.

Niciun comentariu:

ClickLink.ro

Despre mine

Iasi, Iasi, Romania
Parior constant, peste 12 ani de experienta in acest "domeniu". Am o medie de reusita la pronosticuri de aproximativ 75%.
ClickLink.ro