miercuri, 19 noiembrie 2008

MAREA EVADARE: Puscariasii ieseni au "subtilizat" Cupa Penitenciarelor!


Ieri, echipa de fotbal a detinutilor din Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi a castigat "Cupa Penitenciarelor".
In finala disputata pe unul dintre stadioanele clubului Dinamo, din Soseaua Stefan cel mare, in Bucuresti, detinutii "din dealul Copoului" au reusit sa castige in fata echipei Penitenciarului Arad cu neverosimilul scor de 5-0!
Castigatorii turneului au fost premiati chiar de catre fosti fotbalisti profesionisti, de la FC Dinamo, printre care s-a aflat si Dumitru Moraru.
Ionel Danciulescu ar fi trebuit sa fie fost unul dintre jucatorii profesionisti care sa-i premieze pe puscariasi, dar, in cele din urma, Moraru a fost cel care le-a inmanat premii componentilor echipei Penitenciarului de Maxima Siguranta Iasi dupa campio­natul de fotbal al persoanelor private de libertate, organizat de Administratia Nationala a Penitenciarelor si FC Dinamo.
Detinutii ieseni sunt condusi de pe banca tehnica de fostul fotbalist al Politehnicii Iasi Daniel Cantea.
La competitie au participat echipele de fotbal ale Penitenciarelor Bucuresti-Rahova, Iasi, Arad si cea a Penitenciarului de Minori si Tineri Craiova, castigatoarele fazelor zonale ale competitiei.
Toate meciurile s-au disputat pe terenul cu gazon artificial din incinta Complexului Sportiv "Dinamo".
Partidele au durat cate 20 de minute, cu pauze de 10 minute, turneul desfasurandu-se in sistem eliminatoriu.
"Activitatea face parte din seria actiunilor de promovare a sportului si de stimulare a interesului persoanelor private de libertate pentru practicarea activitatilor sportive", au aratat intr-un comunicat ANP si FC Dinamo.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Salut.
Da-mi si mie add pe daniel_bocai te rog.
mersi.
Daniel

ClickLink.ro

Despre mine

Iasi, Iasi, Romania
Parior constant, peste 12 ani de experienta in acest "domeniu". Am o medie de reusita la pronosticuri de aproximativ 75%.
ClickLink.ro