luni, 14 aprilie 2008

11 PRONOSTICURI “PRINSE” DUMINICA

Dintre cele 17 partide pe care vi le-am prezentat duminica drept eventuale optiuni pentru a paria, 11 au iesit asa cum preziceam, ceea ce da un procent de reusita de 65%.
Astfel, Politehnica Iasi a reusit sa castige fara drept de apel in fata celor de la UTA (“1 solist”, cota 1,80), formatie aflata in deriva, care, probabil, din sezonul viitor, va evolua “la matineu”. Astfel, iesenii au condus la un moment dat chiar cu 4-0, meciul incheiindu-se cu scorul de 4-1. Nu as fi mizat pe un “1” pauza, “1” final, insa, daca s-ar fi putut, dar as fi mers pe un pronostic ca gazdele vor invinge cu handicap (la cel putin 2 goluri). Cu aceasta victorie, iesenii au facut un pas mare spre salvarea de la retrogradare. Conform spuselor lui Ionut Popa, echipa din dealul Copoului ar mai avea nevoie de 4 puncte pentru a fi linistita, pe care le poate lua in cele 5 etape ramase de jucat din acest campionat (poate “ciupi” un punct cu Mioveni si 3 cu “U” Cluj!).
In acelasi timp, Heerenveen (la Sparta) si Feyenoord (la Willem) au fost infrante la echipe destul de modeste cu scoruri “consistente” (4-2, respectiv 3-1). La aceste intalniri mizasem pe cate un Over 3 goluri, cu cote de peste 2. Eram convins ca toate cele patru formatii vor inscrie, iar doua dintre ele vor iesi invingatoare, deci trei goluri s-ar fi dat oricum la fiecare meci!
Sparta Rotterdam este trupa surprizelor (cel putin acasa): 2-2 cu Ajax, 2-1 cu Utrecht, 4-1 cu Roda, 3-2 cu Feyenoord. Totodata, Heerenveen e genul de formatie care ia si da goluri, avand 18 meciuri de peste 3 reusite (atentie!), dintre care 3 de sapte sau peste sapte goluri!!!
Pe de alta parte, Feyenoord nu merge stralucit in ultima vreme, incasand goluri chiar de la echipe care nu spun nimic in campionatul olandez. Willem era la retrogradare, cu doua etape inainte de final, deci avea nevoie de o victorie, fiind obligata sa inscrie, la fel ca si oaspetii, care vor sa participe intr-o cupa europeana, pentru a avea continuitate si pentru a pastra traditia. In acelasi timp, meciul dintre Groningen si Ajax a fost amanat, cota data de casele de pariuri fiind de 1 (mizasem tot pe un Over 3!).
In Portugalia, Sporting a trecut cu 2-0 (mizasem pe un Handicap 1, cota 1,88) de modesta Leixoes, formatie aflata la retrogradare. Totodata, in Belgia, Anderlecht a invins acasa pe Germinal cu scorul de 2-0 (preziceam un “1 solist”, cota 1,50).
Pe de alta parte, Ipswich avea nevoie de o victorie in fata celor de la Norwich in Championship, pentru a se infiltra in grupul echipelor care disputa barajul pentru promovarea in Premiership, “where the «big boys» play“! Desi pronosticul avea o cota de 1,95, eram convins ca gazdele vor invinge. Norwich este o echipa incomoda, dar… destul de modesta, pe cand Ipswich, daca nu ma insel, este cea mai buna formatie pe teren propriu, singura care are 14 victorii “acasa” (in 22 de meciuri) din Championship! Meciul s-a incheiat cu 2-1, iar Ipswich spera in continuare la promovare, cu gandul ca, la anul, va da piept cu granzii Manchester Utd., Arsenal, Liverpool si Chelsea.
In Bundesliga, Bayern si Borussia Dortmund au respectat traditia (N.B.: de fiecare data cand cele doua s-au intalnit, s-au marcat multe goluri, iar cota era de 1,59!), scorul fiind de 4-0 din minutul 30!
In Italia, Udinese a fost infranta acasa de AS Roma cu scorul de 1-3, cota pentru un Over 2 fiind de 1,89. La pauza, scorul era de 0-0, insa stiam ca aceste doua formatii au o traditie in a-si da cel putin 3 goluri atunci cand se intalnesc, cel putin pe terenul celor de la Udine.
Totodata, in Spania, Depotivo avea o serie de peste zece intalniri cu cei de la Bilbao in care se marcasera ori 2, ori 3 goluri, drept dovada ca meciul s-a incheiat cu scorul de 3-0! Cota la acest meci era de 1,91 la MG 2-3!
In fine, Bordeaux are cam 80% dintre meciurile de pe teren propriu de Over 2, lucru destul de rara pentru o echipa din Franta. De partea cealalta, Caen nu e genul de formaie care sa aiba o aparare “beton armat”, dar inscrie (a marcat la PSG, Lens, Tolouse, Rennes, Marseille, Sochaux, Metz si Le Mans!). In concluzie, mizam pe o victorie a celor de la Bordeaux, dar si pe faptul ca oaspetii vor inscrie – de aici si pronosticul de Over 2, cu o cota deloc de neglijat, de 2,06! Pronosticul a “iesit”, gazdele invingand cu scorul de 2-1.
In Spania, cei de la Real Madrid aveau nevoie de o victorie in fata modestei Murcia, de unde am gandit ca isi vor asigura reusita cu cel putin doua goluri, pentru ca madrilenii sa stea linistiti in fruntea clasamentului din Primera Division. In plus, liderii aveau destule partide castigate la 2 goluri distanta pe teren propriu, fapt ce intarea pronosticul de Handicap 1. Insa lucrurile n-au stat asa, oaspeii plecand infranti doar cu 1-0.
Getafe si Zaragoza s-au intalnit de cateva ori pana acum, iar, de fiecare data, s-au inscris destule goluri care sa justifice un “Over 2”. Din pacate, gazdele veneau dupa o iesire ghinionista din Cupa UEFA, in fata norocosilor de la Bayern Munchen, avand un moral la pamant, faopt pentru care nu au reusit sa inscrie, insa nici oaspetii nu au marcat, meciul incheiindu-se pentru prima oara intre cele doua cu scorul de 0-0.
In alta ordine de idei, Betis intalnea “acasa” o formatie gata retrogradata: Levante, o echipa care, de altfel, ia destule goluri. Gazdele aveau 11 meciuri pe teren propriu finalizate cu peste 2 goluri, in vreme ce oaspetii veneau dupa o serie de opt meciuri (!!!) de Over 2! Totusi, de aceasta data, partida s-a incheiat cu scorul de… 0-1!!!
In a doua liga din Germania, Freiburg si Offenbach conduceau cu 2-0 cam din minutul 50, avand la dispozitie inca aproximativ 40 de minute pentru a marca sau pentru a incasa un gol. Totusi, meciurile s-au incheiat cu acelasi scor, spulberand visele de Over 2 intr-un campionat in care, totusi, se inscrie mult in ultimul sfert de ora de joc.
In fine, la derby-ul dintre Manchester Utd. si Arsenal, am mizat pe un Under 3, deoarece mjoritatea intalnirilor dintre cele doua formatii (si au fost destule pana acum!) s-au incheiat cu scoruri relativ mici, gen 1-1, 0-0, 1-0. Sigur, au mai fost intalniri de peste 3 reusite chiar, insa nu au fost foarte multe. Cele doua veneau dupa un 4-2 in Cupa, fapt care m-a motivat sa “merg” pe un Under 3 (N.B.: dupa un scor mare intre ele, cele doua formatii au avut mereu cateva de Under 3!). Totusi, oamenii lui Ferguson au reusit sa intoarca meciul dupa golul marcat de Adebayor si sa castige cu 2-1, dupa un penalty acordat de “central”.
Cam asa arata istoria pronosticurilor la partidele disputate duminica… Cu putin noroc, un parior ar fi putut alege 5-6 meciuri dintre cele care au “iesit” normal si ar fi avut un castig frumusel duminica!

P.S.: Miza pe Over 2 e la casele de pariuri care nu sunt online! Deci “Over 2” se traduce prin “Over 2,5” cand vine vorba despre case de pariuri online!
A, si nu uitati sa dati un click pe reclama din acest blog! N-aveti ce pierde!

Niciun comentariu:

ClickLink.ro

Despre mine

Iasi, Iasi, Romania
Parior constant, peste 12 ani de experienta in acest "domeniu". Am o medie de reusita la pronosticuri de aproximativ 75%.
ClickLink.ro