joi, 10 aprilie 2008

PROCENTAJ DE REUSITA DE 100% LA PARTIDELE DE MIERCURI!

Miercuri va prezentam cinci potentiale mize, iar, in decurs de numai cinci zile, este a doua oara cand am prins un procentaj de reusita de 100%. Astfel, echipa din dealul Copoului, Poli Iasi, a fost invinsa cu scorul de 3-0, pronosticul de Over 2 iesind fara probleme.
In acelasi timp, Otelul Galati a invins fara drept de apel Timisoara lui Iancu, scor 3-1, acelasi prognostic, de Over 2, fiind evident intre doua echipe care marcheaza destul de mult pentru campionatul romanesc.
In fine, a treia partida din Liga I propusa de mine miercuri, Dacia Mioveni – Gloria Buzau, Under 3, s-a incheiat cu scorul de 0-0.
Ne mutam in Anglia, acolo unde, in mod surprinzator, Watford, o pretendenta la promovarea din Championship in Premiership, a pierdut cu scor de neprezentare (0-3) pe teren propriu in fata ce lor de la Bansley. Aici am mizat pe un Over 2, dar cu gandul ca ambele echipe vor marca. Pronosticul a iesit, dar numai cu aportul oaspetilor.
In cele din urma, va prezentam oportunitatea de a merge pe un Over 2 si la partida dintre Stockport si Mansfield. Meciul s-a incheiat cu rezultatul de 2-1, iar, astfel, cinci pronosticuri din cinci “au iesit” miercuri, lasandu-va posibilitatea sa castigati o suma acceptabila, cu cote de 1,93, 1,83, 1,58, 1,78 sau 1,71. Cota finala era undeva in jurul valorii de 15, ceea ce inseamna ca, la o miza de 10 lei noi, ati fi castigat 150 de lei, cu minim de efort si investitie.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Trebuie sa recunosc ca va urmaresc de vreo 2 saptamani blog-ul si sunt chiar uimit de performantele dumneavostra.
Mult succes in continuare si va multumim ca ne faceti si pe noi partasi la succesul dvs facand publice predictiile dumneavostra.
Respect

ClickLink.ro

Despre mine

Iasi, Iasi, Romania
Parior constant, peste 12 ani de experienta in acest "domeniu". Am o medie de reusita la pronosticuri de aproximativ 75%.
ClickLink.ro