marți, 29 aprilie 2008

UN ALT FEL DE PARIU (II): „ZIUA DE IASI“ SE TRANSFORMA!

Conform unor informatii neconfirmate oficial inca, actuala echipa de la cotidianul local „ZIUA DE IASI“ va renunta la franciza luata de la publicatia „ZIUA“, care a fost condusa pana de curand de catre SORIN ROSCA STANESCU.
Potrivit surselor amintite, odata cu plecarea lui ROSCA STANESCU de la „ZIUA“, relatiile intre actuala conducere a publicatiei centrale si sefii cotidianului iesean s-au deteriorat.
Astfel, conducerea “ZIUA” a decis sa nu innoiasca franciza, cel putin la Iasi, urmand, probabil, ca aceasta sa-i fie oferita ori unei alte publicatii, ori unui investitor care va fi dispus sa o preia si sa intemeieze un cotidian in „Orasul celor sapte coline“.
In acelasi timp, sursele citate au aratat ca actuala echipa „ZIUA DE IASI“ nu se va destrama, ci va forma colectivul unui cotidian cu un alt nume. Conform unor zvonuri, conducerea „ZIUA DE IASI“ va miza pe un nume apropiat de cel actual, incluzand cuvintele „ZIUA“ si „IASI“ in titulatura, probabil din dorinta de a se pastra cat mai aproape de un brand deja consacrat.
Totodata, sefii “ZIUA DE IASI” vor veni cu cateva surprize din punctul de vedere al componentei echipei editoriale.
Ramane de vazut daca toate informatiile mai sus prezentate (deocamdata ramase la stadiul de zvonuri!) sunt sau nu intemeiate si daca sursele citate au avut sau nu dreptate in acest sens.
In orice caz, daca s-ar putea paria pe astfel de evenimente, v-as sfatui sa mizati pe aceasta schimbare, careia i-as da o cota de 1,30!

2 comentarii:

Politrucul spunea...

E bătută palma de mult... ştirea e veche, fără supărare! :D "Bună Ziua Iaşi" îţi spune ceva? Dacă nu, caută pe un site de profil cui îi aparţine domeniul bunaziuaiasi.ro.
Iar Vântu cui crezi că i-a vândut franciza? E mogul, da n-ai ce face..

bettips spunea...

e posibil sa fie mai veche, cum spui tu, dar multa lume, mai ales care nu e din presa, nu stia... asa ca am decis sa o postez.

ClickLink.ro

Despre mine

Iasi, Iasi, Romania
Parior constant, peste 12 ani de experienta in acest "domeniu". Am o medie de reusita la pronosticuri de aproximativ 75%.
ClickLink.ro