luni, 15 noiembrie 2010

Alt gen de pariori



In Romania, in incinta caselor de pariuri traditionale au fost montate si aparate destinate jocurilor de noroc, asa-numitele “pacanele”, in termeni populari.
Cei care sunt atrasi de astfel de “pariuri”, mizand in special pe noroc si mai putin pe informatiile acumulate de-a lungul timpului, reprezinta un alt gen de pariori.
Astfel, in ciuda faptului ca “investesc” anumite sume de bani pe unele jocuri ce tin aproape in exclusivitate pe noroc, acestia sunt prezenti si pot fi vazuti in interiorul caselor de pariuri.
In principiu, diferentele nu tin doar de sansa cand vine vorba despre acest gen de... “pariuri”. Cei care prefera astfel de jocuri ajung pana la un grad de implicare ce denota disperarea uneori si chiar si dependenta.
Chiar daca, de multe ori, acestia pierd sume importante de bani, ei prefera sa se intoarca a doua zi, in incercarea de a-i recupera, in ciuda faptului ca sunt constienti ca sansele sunt reduse la astfel de aparate.
Specialistii in acest domeniu si psihologii sunt de parere ca riscul de a deveni dependent de aceste masinarii este cu mult ridicat decat in cazul unor pariuri sportive.
Totusi, cei care prefera “pacanelele” sunt aceeasi care prefera de cele mai multe ori cursele virtuale de cai sau cele de caini. Nimic problematic pana acum, cu exceptia faptului ca orice cursa virtuala este controlata de un computer, care, la randul sau, este controlat de casa de pariuri.
Toate aceste aspecte fac ca mizele pe astfel de “pariuri” sa fie aproape din start pierdute. O zicala care face referire in special la cazinouri arata ca, mai mereu, “casa castiga”.

Articol preluat de pe www.onlinepariuri.com

Niciun comentariu:

ClickLink.ro

Despre mine

Iasi, Iasi, Romania
Parior constant, peste 12 ani de experienta in acest "domeniu". Am o medie de reusita la pronosticuri de aproximativ 75%.
ClickLink.ro