marți, 16 noiembrie 2010

Cea mai comuna greseala facuta de pariori



O situatie ideala pentru oricine - incluzand aici si pariorii - este aceea in care se face o investitie minima si se obtine un castig maxim. Desigur, un astfel de vis, in care investesti 5 lei si castigi sute de mii de lei, este utopic, astfel de cazuri avand loc o data la cateva milioane de cazuri.
Chiar si asa, cei mai multi dintre pariori spera ca, investind putin, sa obtina un castig considerabil, care sa-i determine sa incerce cu noi forte, sa castige.
Pe de alta parte, nu poate fi un castig foarte mare fara un risc la fel de intens. Astfel, in eventualitatea in care un parior mizeaza 2-5 lei pe un bilet si vrea sa obtina un castig de ordinul miilor de lei, acesta trebuie sa faca un compromis.
Asadar, in astfel de situatii, pariorii aleg intre a juca mai multe meciuri pe acelasi bilet, pentru a spori cota finala, si a miza pe partide putine, dar cu cote foarte mari, existand slabe sanse ca acele rezultate sa se concretizeze.
In ciuda faptului ca sunt constienti de existenta acestor riscuri, asa cum spuneam, cei mai multi dintre pariori aleg astfel de mize.
Ceea ce nu spune nimeni este faptul ca niciun meci nu are un rezultat dinainte stabilit sau, si mai bine, nicio partida, indiferent despre ce sport facem vorbire, nu este una “100% sigura”.
De fapt, frumusetea sportului si, implicit, cea a pariurilor consta tocmai in imprevizibilitatea rezultatelor, iar unul dintre motivele care sta la baza incercarilor noastre repetate de a castiga este chiar acesta - si anume ca nimeni nu stie cu siguranta de dinainte ce se va intampla intr-un meci sau in altul.

Articol preluat de pe www.onlinepariuri.com

Niciun comentariu:

ClickLink.ro

Despre mine

Iasi, Iasi, Romania
Parior constant, peste 12 ani de experienta in acest "domeniu". Am o medie de reusita la pronosticuri de aproximativ 75%.
ClickLink.ro