miercuri, 10 noiembrie 2010

O noua sansa pentru pariorii ghinionisti

Casele de pariuri, fie ele traditionale, fie cele online, au inceput sa-si extinda ofertele si chiar sa vina in intampinarea celor care au avut mai putin noroc in ultima perioada. Astfel, reprezentantii acestor societati incearca in ultima perioada, odata cu avansarea in noul sezon fotbalistic, sa-si atraga de partea loc cat mai multi clienti.
Acestia au venit in intampinarea clientilor cu diverse oferte care sa le sporeasca sansele de castig. Asadar, una dintre casele de pariuri traditionale existente pe piata din Romania organizeaza in perioada imediat urmatoare, pana in preajma Sarbatorilor de Iarna, o tombola cu biletele necastigatoare.
La tombola sunt invitati sa participe toti cei care au jucat un bilet la casa de pariuri respectiva si care nu au reusit sa castige, pierzand unul dintre meciurile de pe tichet sau mai multe dintre acestea.
Drept castiguri sunt oferite televizoare LCD cu ecran plat, sisteme home cinema, 60 de ceasuri sport “de firma” si 60 de echipamente sportive. In ciuda faptului ca premiile nu sunt in bani, probabil ca majoritatea pariorilor considera binevenita o astfel de oferta de fidelizare a clientilor.
O alta casa de pariuri obisnuia recent sa ofere contravaloarea unui bilet necastigator pentru cei care nu reuseau sa prinda niciun rezultat. Astfel, daca pariorul “reusea” sa rateze toate meciurile bifate pe tichet, acesta putea merge la casa de pariuri si-si primea inapoi suma investita (mai putin TVA-ul).
Respectiva casa de pariuri avea doar de castigat dintr-o astfel de oferta, cu un minim de efort. Va veti intreba de ce? Pentru ca nu multi sunt cei care rateaza toate evenimentele bifate pe un bilet si pentru ca nimeni nu joaca la pariuri cu... speranta de a pierde!
In ceea ce priveste casele de pariuri online, acestea au oferte din aceeasi categorie, care au acelasi scop - fidelizarea clientilor. Asadar, una dintre cele mai cunoscute astfel de societati le ofera pariorilor posibilitatea de a juca unul dintre semnele “1” sau “X”, “X” sau “2” pe bilet, iar, daca nu iese semnul pentru care s-a optat, atunci banii investiti se ramburseaza.
Casele de pariuri vor continua sa vina in intampinarea oamenilor cu oferte care mai de care mai atractive, tocmai in speranta ca isi vor fideliza clientii, singurul lucru important fiind “sa fiti pe faza”.

Articol preluat de pe onlinepariuri.com

Niciun comentariu:

ClickLink.ro

Despre mine

Iasi, Iasi, Romania
Parior constant, peste 12 ani de experienta in acest "domeniu". Am o medie de reusita la pronosticuri de aproximativ 75%.
ClickLink.ro