miercuri, 17 noiembrie 2010

Atac la bonusuri!



Pariorii inraiti pot beneficia de diverse bonusuri in anumite perioade. Astfel de “chilipiruri” apar in special la nou-infiintatele case de pariuri online. In orice caz, bonusurile sunt oferite numai de casele de pariuri online.
Cel mai frecvent intalnit bonus este cel pentru prima depunere, care, la unele case de pariuri online, poate ajunge la 100% – bineinteles, in limita unei anumite sume.
Cum “functioneaza” aceste bonusuri? Simplu! Vrei sa pariezi si iti faci un cont pe o casa de pariuri online. In momentul in care depui primii bani in contul respectiv, intr-un anumit termen, casa de pariuri iti dubleaza suma respectiv\, permit`ndu-ti sa mizezi pe ea.
Totusi, e bine de stiut ca majoritatea caselor de pariuri online (daca nu chiar toate – n.r.) nu vor permite scoaterea acelor bani decat dup ace ei vopr fi rulati. Mai exact, casa de pariuri iti ofera o suma virtuala egala cu cat ai investit, insa nu degeaba!
Pariorul este obligat, in momentul in care accepta acel bonus, sa citeasca si conditiile acordarii lui. Astfel, bonusul vine si cu unele obligatii. Unele case de pariuri impun ca bonusul sa poata fi luat, dar abia dupa ce acesta va fi jucat in totalitate, iar suma va fi dublata.
Alte case de pariuri impugn un anumit numar de mize, pana sa dea posibilitatea extragerii sumei respective din cont. Chiar si asa, in vremuri de criza economica mondiala, si bonusurile virtuale sunt binevenite.
Banii virtuali veniti de la casele de pariuri online nu sunt de aruncat, mai ales daca veti castiga. Luand in calcul si varianta pierderii lor, trebuie subliniat faptul ca veti fi pierdut, de fapt, banii casei de pariuri, sin u pe cei ai dumneavoastra. Asadar, bonusurile sunt mereu binevenite, mai ales daca aveti de gand sa pariati serios prin intermediul unei case online.

Articol preluat de pe www.onlinepariuri.com

Niciun comentariu:

ClickLink.ro

Despre mine

Iasi, Iasi, Romania
Parior constant, peste 12 ani de experienta in acest "domeniu". Am o medie de reusita la pronosticuri de aproximativ 75%.
ClickLink.ro