duminică, 14 noiembrie 2010

Criza a influentat pariurile



Scandalurile legate de pariuri si de meciuri masluite au fost pe tot parcursul anului care a trecut. Multi s-au intrebat de ce s-a intamplat astfel, iar unii au concluzionat ca ar fi fost vorba implicit de influenta crizei mondiale.
Astfel, in 2009, lunar, au existat scandaluri legate de anchete ale Politiei in legatura cu meciurile suspecte de “blat”. Conform anchetatorilor germani, de exemplu, au existat mai multe partide care au avut loc atat in 2008, cat si in 2009 ce sunt suspecte de aranjamente.
Politistii germani sustin ca, in colaborare cu oamenii legii din alte state europene, au dat de capat unei retele de pariori pe sume astronomice, care convingeau unii jucatori sa trucheze anumite meciuri.
Analistii acestui fenomen sustin ca, din cauza crizei economice resimtite la nivel mondial, pariorii de la nivel inalt au incercat sa-si intensifice castigurile prin orice mijloc posibil, inclusiv cele nelegale. Asadar, motivul pentru care au existat atat de multe “surprize” in anumite campionate ale Europei au fost explicate de analisti tocmai prin dorinta pariorilor de a castiga cat mai mult.
Asadar, cei care au avut de suferit au fost tocmai cei de buna credinta, care au mizat cu incredere pe aceleasi meciuri controversate, insa au fost nevoiti sa se vada perdanti, tocmai din cauza aranjamentelor efectuate inaintea inceperii respectivelor intalniri sportive.
Potrivit oamenilor legii din Germania, multe dintre intalnirile din ligile inferioare ale Europei si chiar unele din Slovacia, Slovenia sau Turcia sunt suspecte de a fi fost trucate.
Totusi, avand in vedere ca astfel de practici au mai fost stopate de anchetatori in anul care tocmai s-a incheiat si ca unele state europene au anuntat deja ca fenomenul crizei economice este pe final, analistii considera ca e foarte posibil ca lucrurile sa revina la normal in cursul acestui an.

Articol preluat de pe www.onlinepariuri.com

Niciun comentariu:

ClickLink.ro

Despre mine

Iasi, Iasi, Romania
Parior constant, peste 12 ani de experienta in acest "domeniu". Am o medie de reusita la pronosticuri de aproximativ 75%.
ClickLink.ro