vineri, 12 noiembrie 2010

Imprevizibila Europa League

Primele tururi preliminare ale competitiilor europene - si in special cele din Europa League - sunt adevarate capcane, chiar si pentru cei mai experimentati dintre pariori. Acest fapt este confirmat atat de incasarile si profitul caselor de pariuri, cat si de rezultatele-surpriza inregistrate in astfel de faze ale competitiilor europene.
Astfel, din cauza unui gol competitional in ceea ce priveste campionatele interne, majoritatea pariorilor care se axeaza strict pe fotbal incearca sa mizeze pe partidele din competitiile europene inter-cluburi.
Numai ca, dupa finalizarea Cupei Mondiale din Africa de Sud, de exemplu, au inceput tururile preliminare atat ale Europa League, cat si cele ale Champions League. Problema a intervenit in momentul in care, din lipsa de alte oferte, pariorii sunt nevoiti sa mizeze pe astfel de intalniri.
In primul rand, in astfel de tururi nu se intalnesc adesea echipe foarte cunoscute, din campionate puternice, ci tocmai opusul lor. Astfel, ajung sa se infrunte doua cvasi-necunoscute, iar rezultatul final apare, de asemenea, ca o cvasi-necunoascuta chiar si pentru cel mai versat dintre pariori.
In al doilea rand, pot aparea probleme in urmatoarele tururi preliminare, atunci cand intra in joc si formatiile mai cunoscute, nu chiar de top, dar despre care pariorii au auzit.
Acum, problema care intervine este cea a interesului pentru competitie. Unele dintre formatiile mai cunoscute prefera sa renunte la 8-10 meciuri in Europa League, pentru ca incearca sa se axeze pe castigarea campionatului urmator. Atunci, acestea aleg sa joace cu rezervele sau chiar cu echipa a doua meciurile din tururile preliminare ale Europa League.
In cazul in care un parior nu cunoaste amanunte despre astfel de alegeri facute de diverse cluburi, este foarte usor sa fie pacalit de rezultatul unui meci sau altul. Chiar la inceputul Europa League din acest an au fost cateva “semi-suprize”: Beroe Stara Zagora (Bulgaria) - SK Rapid Viena (Austria) 1-1; FC Utrecht (Olanda) - FC Lucerna (Elvetia) 1-0; Wisla Cracovia (Polonia) - FK Qarabag Agdam (Azerbaidjan) 0-1; Galatasaray Istanbul (Turcia) - OFK Belgrad (Serbia) 2-2; Steaua Rosie Belgrad (Serbia) - Slovan Bratislava (Slovacia) 1-2.

Articol preluat de pe onlinepariuri.com

Niciun comentariu:

ClickLink.ro

Despre mine

Iasi, Iasi, Romania
Parior constant, peste 12 ani de experienta in acest "domeniu". Am o medie de reusita la pronosticuri de aproximativ 75%.
ClickLink.ro