vineri, 12 noiembrie 2010

Statistica mizeaza pe “2-3”

Potrivit statisticilor facute de specialisti, in majoritatea meciurilor de fotbal care se disputa zilnic in lume, scorul final cuprinde 2 sau 3 goluri. Astfel, statisticienii sustin ca, in cele mai multe dintre partidele de fotbal, se marcheaza ori doua, ori trei goluri (cu un procentaj de aproximativ 65 la suta).
Din acest motiv, la combinatia “Multi-gol”, toate casele de pariuri afiseaza cele mai mici cote la o astfel de varianta de 2-3 goluri. Singurele exceptii le constituie campionatele in care se marcheaza, in general, foarte mult. Astfel, daca este sa vorbim despre diviziile inferioare din Scotia, de exemplu, casele de pariuri vor pune cote mai mici la combinatia “Multi-gol 4-6”, la fel ca in primele doua ligi din Olanda.
Specialistii sunt de parere ca sunt sanse mai ridicate sa se inscrie peste patru goluri in astfel de campionate. Chiar si asa, si acolo se intampla sa existe etape intregi in care meciurile sa se termine cu 2-0, 1-1, 2-1 sau 3-0.
Teoretic, intr-un meci de fotbal se pot inscrie foarte multe goluri sau, dimpotriva, niciunul. Dar statistica si specialistii au ajuns la concluzia ca partidele sunt, in general, echilibrate. In acelasi timp, spectatorii de la meciurile de fotbal sunt atrasi la stadion tocmai de premisa ca vor vedea goluri.
Asadar, spun specialistii, echipele de fotbal marcheaza, in masura in care o pot face, dar sansele se egaleaza chiar si in conditiile in care, cel putin teoretic, o echipa este peste cealalta din punct de vedere valoric.
Sa spunem ca gazdele sau favoritii preseaza in prima repriza si reusesc sa marcheze. Intervine un oarecare sentiment de relaxare pentru preluarea conducerii si, imediat dupa aceasta, in mod normal, cei care au inscris se relaxeaza, stiindu-se la adapostul unui avantaj, fie el si minim pe tabela de marcaj. In primele 45 de minute sunt aproximativ 4 ocazii mari de gol, dar nesansa / norocul sau neatentia / atentia intervin in acele momente si nu se reuseste decat marcarea unui singur gol.
A doua repriza incepe prudent pentru ambele combatante. Cei care sunt condusi incearca sa egaleze, iar ceilalti - sa pastreze rezultatul sau sa concretizeze si sa-si dubleze avansul, printr-un contraatac. Trec alte 20 de minute si niciuna nu a reusit sa fructifice alte cateva ocazii. Acum, din punct de vedere psihologic, intervine un declic. Cei condusi intra in criza de timp si forteaza egalarea, fapt ce ii determina sa se descopere in aparare.
Ceilalti se apara cu toate puterile, dar un antrenor bun stie sa profite de o astfel de situatie si concretizeaza avantajul. Scorul devine ori 2-0 - caz in care cei condusi cedeaza, ori 1-1, moment in care ambele formatii se gandesc sa pastreze macar un punct in “cont”. Sigur, exista si situatii in care se poate ajunge usor la 2-1 sau 3-0, pe aceleasi criterii, iar timpul trece, se ajunge in minutul 90 si partida se incheie. Cei care conduc cu 3-0 in minutul 80 nu mai forteaza, considerand ca deja sunt castigatori. Ceilalti nu mai forteaza pentru ca nu mai au timpul necesar pentru a egala.
In concluzie, MG-2-3 poate fi o varianta foarte atractiva pentru pariorii care stiu sa-si aleaga partidele in mod corect. Cu 5 lei investiti si 4 partide alese pentru MG-2-3, se poate ajunge la un castig de 80 de lei, avand in vedere ca aproape toate cotele depasesc 2,00 la astfel de meciuri. Deloc de neglijat, chiar daca profitul nu e unul imens!

Articol preluat de pe onlinepariuri.com

Niciun comentariu:

ClickLink.ro

Despre mine

Iasi, Iasi, Romania
Parior constant, peste 12 ani de experienta in acest "domeniu". Am o medie de reusita la pronosticuri de aproximativ 75%.
ClickLink.ro