marți, 16 noiembrie 2010

ECHIPELE CARE AU ADUS BANI PARIORILOR DE-A LUNGUL VREMII


Urmariti clubul Crewe Alexandra!

De-a lungul ultimelor sezoane, diverse echipe au adus multi bani pariorilor care au mizat pe ele, indiferent de felul pariului. Una dintre aceste formatii (alaturi de Leeds, Alkmaar sau disparuta Gretna, de exemplu - n.r.) este aproape necunoscuta Crewe Alexandra.
Formatia din liga a patra engleza pare o „masina de goluri”, fie ca facem vorbire despre golurile marcate, fie despre cele primite. Astfel, cei care au mizat in ultimele cinci sezoane pe Over 2,5 goluri la meciurile lui Crewe Alexandra au avut de castigat in 75% dintre cazuri.
Crewe este cunoscuta in Marea Britanie pentru preocuparea constanta pentru spectacol si dupa coordonarea conform principiului „sa dam un gol in plus fata de adversari”.
Sigur, in multe dintre cazuri, eficienta atacului este anulata de deficientele defensivei, insa rezultatul final garanteaza de multe ori un rezultat de peste 2,5 goluri. Drept dovada pentru aceasta afirmatie sta faptul ca, dupa peste 30 de etape, Crewe Alexandra se afla pe pozitia a XVIII-a in League Two!
In ciuda pozitiei actuale, Crewe joaca un fotbal spectaculos pentru acest nivel si cu siguranta pentru viitorul sezon au in calcul cel putin barajul pentru promovarea in League One, cu 3 etape inainte de finalul sezonului, cu siguranta vor incerca sa isi multumesca fani si vor miza pe spectacol, care inseamna goluri. In plus, echipa a acumulat peste 50 de puncte, fapt ce denota puterea de a obtine si victorii, reusite ce se datoreaza aproape exclusiv ofensivei.
Atentie! Crewe se afla pe primul loc in ceea ce priveste media de goluri marcate si primite pe meci, cu 3,09 reusite, peste ocupantele primelor pozitii in League Two, respectiv peste Rotherham United, Bornemouth sau Bury, care marcheaza mai putin, dar sunt mai eficiente, pierzand mai putine partide.
Astfel, daca vreti sa castigati bani, mizati pe Over 2,5 goluri la meciurile lui Crewe Alexandra, insa faceti acest lucru cu atentie, pentru ca exista si partide (putine la numar), care reprezinta exceptii ce intaresc regula, in care aceasta echipa nu reuseste nici sa marcheze, nici sa primeasca prea multe goluri.

Articol preluat de pe www.onlinepariuri.com

Niciun comentariu:

ClickLink.ro

Despre mine

Iasi, Iasi, Romania
Parior constant, peste 12 ani de experienta in acest "domeniu". Am o medie de reusita la pronosticuri de aproximativ 75%.
ClickLink.ro