joi, 11 noiembrie 2010

Limite si piedici in calea fericirii pariorilor

Casele de pariuri traditionale impun tot felul de restrictii si limite persoanelor care incearca sa castige mizand pe diverse evenimente sportive. Acest lucru se intampla indeosebi in Romania, pentru ca, in statele din Vestul Europei, nu exista astfel de piedici.
Facem vorbire aici despre imposibilitatea de a miza pe anumite evenimente sau pe variantele de pariuri pe care le putem pune pe un tichet. Un exemplu elocvent consta in comparatia facuta intre o casa de pariuri traditionala din tara noastra si una din Marea Britanie.
S-a tot vorbit de-a lungul timpului despre castiguri fabuloase obtinute de cetatenii britanici, in urma unor pariuri iesite din comun. Un englez a castigat cateva sute de mii de lire sterline, mizand doar cateva zeci de lire, pariind ca fiul sau va ajunge titular in poarta nationalei Angliei. Pariul a fost facut in urma cu 15 ani (!), iar omul a avut dreptate - fiul sau a ajuns sa joace un meci oficial in poarta Angliei, in fata Croatiei.
Casa de pariuri in cauza si-a onorat pariul si i-a platit omului banii pe care trebuia sa-i dea. Mai mult, tot in Anglia, un barbat a pariat ca la un meci care avea sa se dispute peste 10 ani, pe teren va intra o pisica, iar partida va fi intrerupta. Casa de pariuri i-a pus o cota relativ mica, luand in calcul faptul ca omul respectiv ar putea fi el insusi cel care sa aduca pisica in stadion, insa, la fel, si-a onorat pariul, platindu-i cetateanului in cauza cateva sute de lire sterline.
Asemenea exemple pot continua la nesfarsit - se fac pariuri pe aproape orice fel de eveniment sportiv atat in Marea Britanie, cat si pe continentul american, fara ca aceste case de pariuri traditionale sa limiteze accesul oamenilor la anumite genuri de mize.
Pe de alta parte, casele de pariuri online reusesc sa suplineasca rigiditatea celor traditionale, permitandu-le tuturor sa mizeze si pe alt gen de pariuri, cum ar fi „Over 1,5 goluri” la fotbal.
Astfel, „Over 1,5 goluri” sau „Under 3,5 goluri” nu pot fi jucate de pariori la case traditionale, ci numai la cele online, cel putin in Romania, fapt ce poate fi considerat ca un prejudiciu adus celor interesati. In concluzie, pe langa lacomia nejustificata a statului roman, care solicita atat TVA, cat si o mare parte din castigul unui parior ce are sansa sa obtina mai mult de 600 de lei pe un bilet, suntem nevoiti sa acceptam si limitele si piedicile impuse de casele de pariuri traditionale, care incearca, la randul lor, sa obtina profit maxim.

Articol preluat de pe onlinepariuri.com

Niciun comentariu:

ClickLink.ro

Despre mine

Iasi, Iasi, Romania
Parior constant, peste 12 ani de experienta in acest "domeniu". Am o medie de reusita la pronosticuri de aproximativ 75%.
ClickLink.ro