duminică, 14 noiembrie 2010

PARIORII ROMANI SUNT LIPSITI DE O POSIBILITATE DE CASTIG

In general, jucatorii din strainatate si, in mod special, cei din Anglia au posibilitatea de a miza anumite sume pe pariuri speciale. Acest gen de pariuri nu reprezinta altceva decat o metoda diferita de a obtine bani.
Este adevarat, acest gen de pariuri este unul mai riscant, dar, in anumite cazuri, persoana interesata poate impune anumite conditii casei de pariuri care ii accepta miza.

De exemplu, este cunoscut faptul ca un parior englez a mizat 100 de lire sterline ca fiul sau, care, pe atunci, avea 6 ani, va ajunge goal-keeper-ul nationalei Angliei. Mai mult, omul a precizat ca fiul sau va ajunge sa joace cel putin in doua meciuri oficiale.

Astfel, reprezentantii casei de pariuri au acceptat atat miza, cat si conditiile pariorului, punandu-i acestuia o cota de 100. Dupa 14 ani, englezul s-a vazut castigatorul sumei de 10.000 de lire sterline, in momentul in care fiul sau a disputat al doilea meci in poarta nationalei Angliei.

Un alt parior a mizat suma de 50 de lire sterline in urma cu aproximativ 15 ani pe un pariu cel putin ciudat. Acesta a spus ca, la unul dintre meciurile ce urma sa aiba loc in urmatoarele cinci sezoane in Londra, pe teren va intra o pisica. In acelasi timp, omul a precizat ca, din acest motiv, meciul va fi interrupt vreme de cel putin 3 minute.

Reprezentantii casei de pariuri i-au dat acestuia aproximativ 5.000 de lire sterline in momentul in care, intr-adevar, unul dintre meciurile din campionatul Angliei a fost interrupt pentru 5 minute, dupa intrarea unei feline pe gazon. Totusi, inainte de aceasta, ei au verificat daca nu cumva pariorul ar fi pus la cale totul, lucru care nu se intamplase.

Cei care au pazit intrarea la meciul respectiv au garantat ca nimeni nu putea sa intre in stadion cu vreun animal asupra sa. Concluzia a fost ca feline a intrat in incinta arenei sportive in noaptea de dinaintea intalnirii, fiind, probabil, ratacita.

Totusi, pariorii din Romania nu au aceasta sansa, de a putea miza pe asa-numitele “pariuri speciale”, casele din tara nelasandu-le aceasta posibilitate. Poate ca, in viitor, casele de pariuri se vor gandi si la aceasta varianta, si anume de a le permite clientilor de aici sa obtina o suma destul de mare cu o investitie mica, dar cu un risc considerabil.

Articol preluat de pe www.onlinepariuri.com

Un comentariu:

lumea e colorata spunea...

nu stiam ca exista si astfel de pariuri :)
mi se par foarte simpatice (tre sa ai ceva tupeu sa pui pariu pe o pisica) si chiar ar fi interesant sa le introduca si casele de pariuri din romania

ClickLink.ro

Despre mine

Iasi, Iasi, Romania
Parior constant, peste 12 ani de experienta in acest "domeniu". Am o medie de reusita la pronosticuri de aproximativ 75%.
ClickLink.ro