marți, 16 noiembrie 2010

Atentie la “pariurile sigure”!



In ultima vreme, multe dintre campionatele europene si-au pierdut din “siguranta” pe care le-o confereau pariorilor. Va veti intreba la ce anume ma refer si va voi explica pe larg acest lucru.
Daca pana acum consideram ca, in Belgia, in Olanda, in Germania si in Austria se marcau multe goluri, acest lucru s-a schimbat radical. Acum, daca veti urmari cu atentie, campionatele pe care le-am enumerate sunt definite de modificari majore ale compartimentelor defensive si, anumite partied, pot fi comparate cu cele din prima liga italiana, de exemplu.
In urma cu 2-3 ani, devenise un cliseu faptul ca Serie A este un campionat sarac in goluri, partidele foarte disputate reprezentand mai mult exceptii de la regula. Totusi, acum, atat Franta, cat si Italia au luat locul Olandei, Germaniei sau Belgiei.
Mai mult, se pare ca, daca inainte faceam vorbire despre campionate dominate de 3-4 echipe, acum lucrurile s-au modificat, din nou. In Bundesliga se afla “in top” Bayer Leverkusen, formatie care n-a sperat la titlu de mult timp, iar, in sezonul trecut, o nou-promovata, Hoffenheim, a facut senzatie.
In Belgia, in afara de Anderlecht, Standard Liege si FC Brugge, si-au facut aparitia St. Truiden si Mechelen. In Italia, atat Sampdoria, cat si surpriza Napoli stau “in coasta” liderilor consacrati, cum ar fi Inter, Juventus sau Milan. De altfel, Juve a si fost infranta acasa de Napoli cu neverosimilul scor de 2-3!
In plus, in Premier League si-a facut aparitia la varf formatia Manchester City, care, in pauza dintre sezoane, a facut multe investitii serioase, incercand ca, intr-un an-doi, sa ia campionatul.
Pe de alta parte, in Ligue I, Auxerre si Montpellier sunt in apropierea podiumului, in vreme ce Lyon a pierdut din forma ultimelor sapte sezoane, in care a iesit campioana.
Astfel, in ciuda a datelor cu care eram obisnuiti pana acum, trebuie sa fim foarte atenti la “echipele-problema”, formatiile care au investit mult sau, din contra, au aparut parca de niciunde pentru a crea surprize peste surprize in campionatele in care evolueaza. Niciun meci nu mai poate fi considerat “sigur”, cel putin nu pana in ultimele cinci etape ale fiecarui campionat important. Drept dovada sta si faptul ca, in mod surprinzator, Liga I a devenit unul dintre cele mai echilibrate campionate din lume!

Articol preluat de pe www.onlinepariuri.com

Niciun comentariu:

ClickLink.ro

Despre mine

Iasi, Iasi, Romania
Parior constant, peste 12 ani de experienta in acest "domeniu". Am o medie de reusita la pronosticuri de aproximativ 75%.
ClickLink.ro