duminică, 14 noiembrie 2010

Pariuri pe evenimente sportive virtuale

Unele case de pariuri traditionale din Romania au introdus deja de ceva vreme evenimentele sportive virtuale in lista de oferte. Intr-un mod ce poate parea bizar, astfel de oferte si-au gasit adepti printre cei care, pana acum, nu luau in calcul o astfel de solutie.
Astfel, casele de pariuri in cauza au preferat sa-si largeasca aria de atractivitate, introducand asemenea “competitii”, virtuale. Pe de alta parte, aceste unitati le-au explicat jucatorilor fideli faptul ca produsele de acest gen sunt aduse pe piata de catre companii specializate in “virtual gaming”.
In acelasi timp, reprezentantii acestor case de pariuri au precizat ca nici ei, nici alte terte persoane nu au dreptul si nici nu intervin in rezultatele acestor evenimente virtuale, totul ramanand la “latitudinea sansei”.
Acest gen de explicatie vine pentru a-i convinge pe cei indecisi sa incerce astfel de pariuri. In general, exista multi care sunt sceptici la asemenea mize, considerand ca interesul casei de pariuri este acela de a controla in interesul ei rezultatul unui asemenea eveniment, pentru a aduna cat mai multe castiguri posibil.
Chiar si asa, dupa cum spuneam, exista destui interesati sa riste o anumita suma de bani pe un rezultat sau altul in cadrul curselor de cai virtuale. Pe langa cursele de cai, acestia mai pot paria pe cursele de caini sau, de ce nu?, si pe meciuri de fotbal virtuale.
Specialistii sustin ca astfel de evenimente “se desfasoara” pe un server independent, necontrolat de casele de pariuri care au asemenea oferte. Astfel incat, cei care vor sa-si incerce norocul au acum posibilitatea cu un alt gen de oferta, si anume cea virtuala!

Articol preluat de pe www.onlinepariuri.com

Niciun comentariu:

ClickLink.ro

Despre mine

Iasi, Iasi, Romania
Parior constant, peste 12 ani de experienta in acest "domeniu". Am o medie de reusita la pronosticuri de aproximativ 75%.
ClickLink.ro