joi, 28 februarie 2008

Banderola rusinii

CIPRIAN NEDELCU

Daca in prima partida de miercuri Dinamo a “reusit” sa piarda in fata Daciei Mioveni, un pic mai tarziu, Rapidul s-a facut de rusine in fata unei fomatii mult mai interesante, Unirea Urziceni.

Rapidul nu s-a facut de rusine pentru ca ar fi fost invinsa cu 1-0! Nu! S-a facut de rusine prin prisma stilului antrenorului de a “face treaba” si prin prisma faptului ca toti jucatorii “de baza” ai “alb-visiniilor” au refuzat sa poarte banderola de capitan, fapt care spune multe despre modul in care este privit Rednic in “Giulesti”!
Se pare ca, pana la urma, pe Rednic il ajung din urma toate fitzele de mare antrenor si lipsa de diplomatie fata de “elevii” sai se resimte acum, cand giulestenii refuza sa mai joace. Nea’ Copos, mereu ai facut alegeri eronate, pentru ca esti tiparul patronului roman get-beget!
Adica:
1. Te zgarcesti atunci cand n-ar trebui!
2. Mereu te plangi ca dai bani, desi nimeni nu-ti impune lucrul asta! Vinde, bre, echipa aia, daca n-ai chef s-o tii, fa ceva, da faliment, inchiriaz-o, nu stiu! Numai nu te mai plange atat!
3. Uiti ca echipa aia a facut jumatate din ce esti matale azi! Da Loteria, cat costa Loteria?! Nu conteaza imaginea, asa-i?! De asta s-a mutat Abramovich in Londra si a luat-o pe Chelsea, din dragoste de fotbal, nu de frica lui Putin!
4. Daca nu te pricepi la fotbal, daca n-ai pus piciorul sau mana pe un balon de fotbal, macar asa, in joaca, si le ai numai cu yachturile, stai, bre, in banca lu’ matale si nu-ti mai da cu parerea! Ai director, ai antrenor, lasa-i sa-si faca treaba, ca de asta ii platesti!
5. Domnu’ Presiune, acu nu mai e ca-n comunism, bre! Nu mai merge treaba cu presiunea la toata lumea! Ai avut familia Lucescu in curte si ai fost Mister Presiune! Bravo, esti patron, bre! A venit pustiul ala din Africa si ati zis ca nu e bun de nimic, a plecat in Peninsula Scandinava si, de acolo, l-a luat Chelsea, bre! Le aveti cu oamenii cum le aveti si cu fotbalul acolo, la Rapid!
6. Ai o caruta de bani, da vrei sa-ti dea Ministerul Transporturilor teren, bre?! Tii de savarinele alea ca de aur!
Nimic nu se va schimba in bine la Rapid (sau in fotbalul romanesc, in general!), atat timp cat exista patroni precum Geogel “Savarina” Copos! Stiti cum e asta?! Tiparul UTC-istului perfect! Un comunist care s-a imbogatit cu ajutorul comunistilor, pe spatele poporului roman, care si-a tras cateva milioane de euro din banii Loteriei, adica ai nostri, care a fost “mare politician”, dar se zgarceste la un million-doua de lei vechi! Halal afacerist, bre! Stiti care e problema?! Ca sunt zeci, sute de astfel de “afaceristi” in Romanica! Sin u se va schimba nimic atat timp cat ii vom baga in seama si le vom accepta ineptiile!

Niciun comentariu:

ClickLink.ro

Despre mine

Iasi, Iasi, Romania
Parior constant, peste 12 ani de experienta in acest "domeniu". Am o medie de reusita la pronosticuri de aproximativ 75%.
ClickLink.ro