duminică, 24 februarie 2008

Stelistii merg la Sf. Parascheva

Astazi, inaintea meciului din dealul Copoului, stelistii vor face o vizita la Mitropolia Moldovei si Bucovinei, pentru a se ruga la moastele Sfintei Parascheva. Conform reprezentantului clubului din Ghencea, Valeriu Argaseala, la Mitropolie va sosi si Gigi Becali, finantatorul FC Steaua.
„Fotbalistii nostri se vor relaxa inaintea intilnirii din aceasta seara, cu Iasul. Am vorbit cu fotbalistii si vor merge la Mitropolie“, a declarat ieri la un post de televiziune fostul arbitru Argaseala.
In acelasi timp, trebuie precizat faptul ca stelistii sunt cazati la Hotelul "Concordia", din zona Bucium, acolo de unde vor pleca catre stadionul "Emil Alexandrescu" peste cateva ore, pentru a participa la sedinta tehnica de dinaintea partidei cu FC Politehnica Iasi.

2 comentarii:

alexu spunea...

bravo baieti, bravo nea Popa :)
ne`ati facut o super-bucurie duminica :)

ghita spunea...

BRAVO POLI, BRAVO POPA. HAI POLI DATI CLASA LA ECHIPELE CARE SE DRED MARI DAR CE NU STIU ECHIPELE E CA AU ACELASI Nr DE JUCATORI
FORTZA POLI-IASI

ClickLink.ro

Despre mine

Iasi, Iasi, Romania
Parior constant, peste 12 ani de experienta in acest "domeniu". Am o medie de reusita la pronosticuri de aproximativ 75%.
ClickLink.ro