miercuri, 20 februarie 2008

LIGA CAMPIONILOR - TIPS

In aceasta seara au loc celelalte patru partide din Liga Campionilor: Lyon – Manchester United, Fenerbahçe – Sevilla, Celtic – Barcelona si capul de afis Arsenal – AC Milan. Din nou sita a cernut si ne-a lasat noua, pariorilor, putine optiuni. Totusi, cateva solutii ar fi pentru aceste patru intalniri ce par destul de stranse.
Sa incepem cu inceputul! Lyon este pe primul loc in campionat, dar fara a impresiona prea mult (in ultima etapa, campioana en-titre a Frantei a fost invinsa in deplasare de Le Mans, cu scorul de 1-0, un rezultat prevazut de mine!). Manchester vine dupa o victorie zdrobitoare in fata rivalilor de la Arsenal (4-0, in Cupa). Totusi, vorbim despre competitii diferite. Astfel, daca ar fi sa mizez pe ceva in acest meci, as merge ori pe un X2 (cota 1,34), bazandu-ma pe forma de moment a celor doua combatante, ori pe un Under 3 goluri (cota 1,58), luand in calcul faptul ca ambele formatii sunt interesate sa nu piarda.
In ce ii priveste pe turcii de la Fenerbahçe, cred ca, alaturi de cei de la Olympiakos, reprezinta una dintre surprizele placute ale acestei competitii. Sevilla poate fi o “nuca” tare, dar, de aceasta data, mizez pe o victorie la limita a turcilor (cota 2,52). Nici in acest meci nu cred ca se vor inscrie foarte multe goluri, in ciuda faptului ca ambele formatii au marcatori de clasa in componenta. Sa nu uitam, totusi, ca Fener a reusit in grupe sa o invinga acasa pe Inter, cu scorul de 1-0, avand alte 3-4 ocazii mari de a inscrie. Apoi i-a executat pe olandezii de la PSV (scor 2-0) si pe ceilalti “copii ai lui Abramovici”, rusii de la CSKA, cu 3-1.
Scotienii de la Celtic vor da piept cu Barcelona. Va fi un meci destul de strans, in care se vor inscrie maxim 3 goluri. In grupe, Celtic a invins cu acelasi scor (2-1) pe Milan si pe Shahtior. Barcelona nu a reusit decat 4 goluri in cele trei deplasari din grupe, terminand cu un scor “alb” partida cu Rangers, tot la Glasgow. Totusi, de aceasta data, se vor marca goluri, asa ca mizez pe un Multi Gol 2-3. Nu cred ca lucrurile vor “degenera” si ca se vor marca mai mult de trei goluri, chiar daca, la prima vedere, cele doua echipe par dispuse sa forteze.
In fine, cei de la Arsenal par a avea o misiune mai usoara, in conditiile in care Milanul nu prea mai sperie pe nimeni in campionat. Totusi, Inzaghi sau Seedorf pot avea oricand o zi excelenta in Liga. Astfel, daca ar fi sa pariez pe acest meci, as miza pe un Over 2 goluri, luand in calcul spiritul combativ al tinerilor de la Arsenal si oportunismul milanezilor. Ambele formatii vor inscrie, iar cea mai norocoasa va castiga. Sa nu uitam ca Milanul nu prea mai are de ce sa lupte in campionat, astfel ca Liga e singura miza ramasa pentru a salva unul dintre cele mai slabe sezoane de ani buni incoace, in vreme ce Arsenal ii sufla in ceafa lui Manchester United, fapt ce o determina sa evolueze cu prima garnitura in ambele competitii. Deci, nu va lasati inselati de aparente!

Niciun comentariu:

ClickLink.ro

Despre mine

Iasi, Iasi, Romania
Parior constant, peste 12 ani de experienta in acest "domeniu". Am o medie de reusita la pronosticuri de aproximativ 75%.
ClickLink.ro