marți, 19 februarie 2008

Liga Campionilor

Peste aproximativ o ora reincep partidele din fazele superioare ale Ligii Campionilor:
Liverpool - Internazionale; Shalke '04 - FC Porto; Olympiakos - Chelsea si AS Roma - Real Madrid. Din punctul de vedere al pariorilor, aceste partide ridica o serie de probleme, generate de diverse necunoscute: starea gazonului, conditiile meteo, cine evolueaza si cine e accidentat la fiecare trupa etc. Din acest motiv, astazi am avut ocazia sa vad diverse genuri de pariuri. Un tip a pariat pe trei bilete 2 solist la partida dintre Shalke ' 04 si Porto. Un altul a pus mai mult de trei goluri la meciul dintre greci si oamenii lui Abramovici. Am mai vazut un tip de pariu "executat" astazi, in care se miza pe 7 sau mai multe goluri la intilnirea dintre Liverpool si Inter (transmisa de ProTV in direct). daca va fi sau nu asa, vom vedea! Partidele dificile (sau care par destul de grele inaintea disputarii – N.B.!) intotdeauna genereaza pariuri dintre cele mai bizare. Eu nu ma pot declara convins ca intre Liverpool si Inter se vor da vreodata sapte goluri. E foarte posibil sa se dea cel putin trei, e adevarat, pentru ca sunt doua echipe care au oameni de gol, insa 7... pare foarte putin probabil! In ce ii priveste pe greci, casele de pariuri nu prea le acorda multe sanse in fata celor de la Chelsea, desi eu am mizat pe 1x. Forta grecilor in Liga Campionilor a fost vizibila cu ochiul liber inca din grupe (1 victorie si doua egaluri acasa, plus jocul foarte bun practicat), asa ca "englezii" nu cred ca au mari sanse sa plece cu toate punctele din Elada! Ca tot aminteam de nemti mai devreme, am mers pe un scor sub trei goluri. In grupe, cele doua formatii nu au rupt gura targului in ce priveste numarul de goluri marcate sau primite, fapt care imi confera o oarecare siguranta in ce priveste acest pariu. In fine, cel mai "curat" si (hai sa zicem) "sigur" meci mi se pare cel dintre AS Roma si "Galactici" – peste 2 goluri. Real Madrid a mai jucat in acest sezon de Liga la Roma, impotriva celor de la Lazio, cu care au remizat, scor 2-2.

The Bible, Will Smith, Jack Daniels, naked women, porn. The Coran. Sexy. Bloody. advertising. amazing. soul. mircea badea.

Niciun comentariu:

ClickLink.ro

Despre mine

Iasi, Iasi, Romania
Parior constant, peste 12 ani de experienta in acest "domeniu". Am o medie de reusita la pronosticuri de aproximativ 75%.
ClickLink.ro