marți, 26 februarie 2008

Rezultatele pronosticurilor de luni

In ceea ce priveste propunerile pentru luni, Manchester City a fost infranta cu 0-2 de catre cei de la Everton, intr-un semi-derby al Premiership-ului (ambele echipe se plaseaza in primele 8 din campionatul englez). Spuneam ca n se vor marca 3 goluri si cine miza pe acest lucru prindea o cota de 1,58.
Brno a fost invinsa de Slavia Praga cu 1-2, deci s-a confirmat si propunerea de MG 2-3 goluri!
Pe de alta parte, Kaiserslautern, echipa lui Victoras Iacob, nu a luat in serios faptul ca se afla “cu un picior in groapa”, adica la retrogradare, tratand meciul cu Koblenz ca pe o partida amicala. Din pacate, desi Koblenz nu este cu foarte mult deasupra celor de la Kaiserslautern, oaspetii au inscris de 3 ori, in vreme ce gazdele au avut 2 reusite, deci meciul s-a incheiat 2-3, in ciuda faptului ca, acasa, formatia lui Victoras Iacob are un procentaj de 60% in ce priveste partidele de 2-3 goluri.
In acelasi timp, partida dintre Schaffhausen si Winterthur s-a incheiat doar cu 1-0 pentru gazed. Trebuie precizat faptul ca gazdele au inscris inainte de pauza, insa au preferat sa pastreze acest rezultat, desi logic ar fi fost sa se mai marcheze in meciul de luni.

Niciun comentariu:

ClickLink.ro

Despre mine

Iasi, Iasi, Romania
Parior constant, peste 12 ani de experienta in acest "domeniu". Am o medie de reusita la pronosticuri de aproximativ 75%.
ClickLink.ro