vineri, 29 februarie 2008

Procentaj de reusita de 100% pentru pronosticurile din Cupa Romaniei!

Asa cum prevedeam joi dimineata, echipa lui Razvan Lucescu, FC Brasov, a reusit sa-i tina piept vreme de 90 de minute liderului din Liga I, CFR Cluj. Astfel, la finele celor doua reprize de cate 45 de minute, scorul era “alb”, 0-0, intre cele doua combatante. Abia in 120 de minute a reusit formatia condusa de Andone sa o invinga cu 1-0 pe cea a lui Lucescu Jr. Astfel, semnul X2 a fost unul potrivit ales, aducandu-I unui parior care ar fi mizat pe el o cota de 2,69!
In acelasi timp, Pandurii Tg. Jiu nu a fost invinsa nici in 120 de minute de Gloria Buzau, ci abia la loviturile de departajare, cu scorul final de 3-2. In acest mod, pariorii care au mizat pe 1X ar fi reusit sa prinda o cota relativ buna (1,44), in conditiile in care, joi, nu s-au disputat foarte multe meciuri de fotbal.
Cele doua meciuri pe care puteati miza ar fi dat o cota finala de 3,88 si, la o suma pariata de 10 lei, ati fi obtinut 38,8 lei noi.
Totodata, joi, Feyenoord, care doreste sa faca eventul in acest sezon, abia a reusit sa treaca de Zwolle in Cupa Olandei! Am propus un 1-pauza, 1-final sau un Over 3 goluri. La ambele pronosticuri am fost foarte aproape, insa Feyenoord pur si simplu nu a dorit mai mult, cu o echipa mult inferioara. In ultimele minute ale primei reprize, Feyenoord conducea cu 1-0, dar a fost egalata de Zwolle, asftel ca scorul la pauza a fost de 1-1, ratand primul pronostic. Feyenoord a reusit sa castige disputa, dar a mai marcat un singur gol, nu doua, asa cum ar fi trebuit pentru a se indeplini al doilea pronostic.
In ce o priveste pe Getafe, in intalnirea din Cupa Spaniei cu Racing Santander, aceasta a reusit Victoria, insa cu 3-1. Propunerea era pentru un Under 3, dar s-au marcat doua goluri foarte repede (in mod neobisnuit pentru cele doua formatii!), la pauza scorul fiind de 1-1. In final a fost 3-1 pentru Getafe.

Niciun comentariu:

ClickLink.ro

Despre mine

Iasi, Iasi, Romania
Parior constant, peste 12 ani de experienta in acest "domeniu". Am o medie de reusita la pronosticuri de aproximativ 75%.
ClickLink.ro