luni, 25 februarie 2008

Si ghinionul face parte din joc...

Duminica, pana la ora 18.00, toate paridele prezise de mine au iesit asa cum pronosticasem! Din pacate, odata cu venirea serii, meciurile au jucat feste: Valladolid a reusit sa conduca la pauza pe Murcia, dar scorul a ramas asa, chiar daca intre cele doua formatii au existat scoruri mari de-a lungul timpului.
In acelasi timp, Galatasaray a fost condusa la pauza de… Kasimpasa cu 1-0! Gazdele nu au reusit sa revina, astfel ca nu s-a marcat decat un gol si, dupa “bomba” celor de la Fener (1-2 cu Bursa, dupa 3-2 cu Sevilla!), turcii ne mai joaca noua, pariorilor, o festa.
Totodata, Setubal cu Sporting s-a incheiat cu 1-0, gazdele facandu-si datoria si inscriind un gol, in vreme ce oaspetii spera, dar fara foarte multe argumente, sa castige un nou campionat in Portugalia…
Ma mult, desi Bordeaux are acasa 90% dintre jocuri de Over 2 goluri, duminica seara nu a reusit decat un… 0-0 cu cei de la Lille. Astfel, duminica am reusit doar un procentaj de 60% sanse de reusita, culmea, prinzand cote foarte bune!

Niciun comentariu:

ClickLink.ro

Despre mine

Iasi, Iasi, Romania
Parior constant, peste 12 ani de experienta in acest "domeniu". Am o medie de reusita la pronosticuri de aproximativ 75%.
ClickLink.ro