miercuri, 27 februarie 2008

Echipa lui Marica s-a facut de ras!

Ieri, campiona en-titre a Germaniei, Stuttgart, echipa lui Ciprian Marica, nu a reusit acasa decat un 1-1 cu ultima clasata din 2 Bundesliga, CZ Jena! Aspetii au condus chiar la pauza cu 1-0! Desi ambele formatii au inscris, asa cum prevedeam, in final, scorul a ramas doar 1-1, niciuna nereusind sa se impuna. In acelasi timp, Torquai, desi aflata pe locul II in Conference (a cincea liga din Anglia), nu a reusit as treaca acasa de o echipa aflata cu 20 de locuri mai jos, aproape de retrogradare! Ambele formatii au inscris si in acest meci, insa, ca si la Stuttgart cu Jena, scorul a ramas la final 1-1, intr-o liga in care, pana acum, se marcau o sumedenie de goluri…
In acelasi timp, Mansfield si Bury, doua formatii care se lupta pentru a iesi din mocirla diviziei Anglia II, nu au reusit sa se distanteze una de cealalta, incheind intalnirea de marti cu acelasi 1-1!!!
Pe de alta parte, meciul dintre Peterhead si Alloa s-a incheiat la egalitate, scor 2-2, fiind o partida de Over 2. Totodata, meciul dintre Ayr United si Airdrie nu s-a mai disputat marti.
Nu in ultimul rand, desi era o lupta la mijlocul clasamentului, adica fara foarte multa presiune, intalnirea dintre Barnsley si QPR s-a incheiat tot la egalitate, 0-0, desi ambele echipe au inscris zeci de goluri in ultimele partide, dar au si primit o sumedenie de goluri… Astfel, din cele 6 pronosticuri de marti, o partida nu s-a disputat, iar 5 intalniri s-au incheiat la egalitate! Procentajul de reusita a fost de numai 30% la pronosticurile pentru marti, unul dintre cele mai slabe de pana acum. Asa cum spuneam: si ghinionul face parte din joc…

Niciun comentariu:

ClickLink.ro

Despre mine

Iasi, Iasi, Romania
Parior constant, peste 12 ani de experienta in acest "domeniu". Am o medie de reusita la pronosticuri de aproximativ 75%.
ClickLink.ro