marți, 26 februarie 2008

Propunerile pentru marti

- Barnsley – QPR – Over 2 (1,81);
- Mansfield – Bury – Over 2 (1,78);
- Torquai – Altrincham – Over 2 (1,59);
- Peterhead – Alloa – Over 2 (1,42);
- Ayr United – Airdrie – Over 2 (1,42);
- Stuttgart – CZ Jena – Over 2 (1,57).

Barnsley are acasa o medie de 2,94 goluri pe meci. In 16 partide disputate acasa, gazdele de astazi au noua meciuri de Over 2 goluri, dintre care 6 de Over 3! In acelasi timp, gazdele au opt partide de peste 2 goluri in ultimele 11 disputate. De cealalta parte, de cand si-au schimbat patronii (a venit Flavio Briattore), oamenii de la Queen’s Park Rangers au inceput sa si marcheze, nu doar sa incaseze goluri. Astfel, in ultimele unsprezece partide, oaspetii au noua de peste 2 goluri, dintre care 5 de Over 3! De asemenea, QPR a marcat 22 de goluri in 10 meciuri, deci o medie de 2,2 pe partida. In plus, oaspetii au si incasat goluri in 9 din ultimele 11 dispute. In acelasi timp, QPR are o medie de 3,32 de goluri/intalnire in deplasare, iar, din 16 partide jucate afara, oaspetii de astazi au zece de peste 2 goluri. Aceasta este o disputa la mijlocul clasamentului, care va fi una antrenanta, fara griji privind promovarea sau retrogradarea: locul 14 joaca impotriva pozitiei a 17-a, din 24 de formatii aflate in Championship.

Mansfield nu a fost niciodata o formatie de top, primind de-a lungul timpului destule goluri. In acest an, nici Bury nu se poate lauda cu foarte multe victorii, ba, mai mult, oaspetii de astazi s-au dovedit buni incasatori! Aceasta este o lupta surda pentru salvarea de la retrogradare in Anglia II, intre locul 23, penultimul, si pozitia a 20-a. Deci, cine va invinge, va lua o prima optiune pentru salvarea de la retrogradare! Un egal pare exclus din ecuatie, din simplul motiv ca nu ar ajuta niciuna dintre cele doua formatii, ci mai degraba pe celelalte competitoare de la baza clasamentului. Gazdele de astazi au 9 partide din 14 jucate acasa de Over 2, in vreme ce oaspetii au 11 astfel de meciuri, din 15 disputate afara. In plus, oaspetii au 7 meciuri de Over 2 din ultimele 9. Totodata, gazdele au 7 partide de peste 2 goluri, din ultimele 11. Mansfield are o medie de 3,1 goluri pe meci acasa, in vreme ce Bury are o medie de 2,8 goluri pe partida in deplasare. In plus, Mansfield are un singur egal acasa (fiind formatia cu cele mai putine remize pe teren propriu!), in timp ce Bury au doar 3 egaluri in deplasare!

Torquai are 9 partide de Over 2, din 15 disputate acasa. Gazdele trag la promovare, fiind pe pozitia a doua, in vreme ce oaspetii sunt aproape de retrogradare. Ca tot veni vorba despre oaspeti, trebuie subliniat faptul ca acestia au 8 meciuri de Over 2, din 15 jucate in deplasare. Gazdele au doar un egal acasa, in timp ce oaspetii de astazi au 5 remize in deplasare, dar cu formatii mai slab pozitionate decat Torquai. Altrincham are zece partide de Over 2, din ultimele 13 jucate, in vreme ce gazdele au 6 meciuri de peste 2 goluri, din ultimele 13, adica aproape jumatate. Torquai are o medie de 3 goluri pe meci acasa, in vreme ce oaspetii au o medie de 2,8 reusite / partida in deplasare. Totusi, atentie!, acest meci va depinde si de sansa! De ce?! Pentru ca, teoretic, gazdele ar trebui sa bata fara mari probleme, insa totul depinde de evolutia oaspetilor. In cazul in care cei de la Altrincham se vor apara cu tot ce au mai bun in prima repriza si nu se va inscrie nici un gol pana la pauza, e greu de crezut ca vor fi trei reusite in partea a doua a intalnirii. Totusi, cota meciului la Over 2 a scazut de la 1,78, la 1,57, fapt care arata ca multi pariori sunt de parere ca, in acest meci, se vor marca pe putin 3 goluri.

Peterhead s-a intalnit cu Alloa de doua ori in acest sezon (1-4 la Peterhead si 0-2 la Alloa). Gazdele de astazi au in linia de clasament 7 meciuri din 12 de Over 2 acasa, dintre care 4 de Over 3. Totodata, Peterhead are o medie de 3,58 goluri acasa si 7 din ultimele 11 intalniri de peste 2 reusite. Alloa are 8 meciuri din cele 11 disputate afara de Over 2, dintre care 6 sunt de Over 3! Alloa a reusit sa marcheze de fiecare data impotriva gazdelor de astazi, chiar daca oaspetii sunt mai slab clasati (locul 4 – cu locul 6, la distanta de numai un punct, e adevarat!).

Ayr United are acasa 11 partide din 12 de Over 2, dintre care 7 de Over 3! In prima intalnire, de la Airdrie, cele doua au terminat nedecis, cu doar 0-0. Oaspetii au sase intalniri de Over 2 din 12 jucate in deplasare, dintre care 4 de peste 3 goluri. Gazdele au o medie de 4,5 goluri pe meci acasa, in vreme ce oaspetii au o medie de 3,16 reusite / partida in deplasare.

Campiona en-titre a Germaniei, Stuttgart, nu merge extraordinar, fiind abia pe pozitia a zecea in Bundesliga. Marica nu se poate lauda nici el cu multe partide ca titular sau cu foarte multe reusite… Astfel, Stuttgart are 6 meciuri din 10 disputate acasa de peste 2 goluri, cu o medie de 2,9 reusite pe partida. Totodata, gazdele din Cupa de astazi au 8 meciuri din ultimele 9 de peste 2 goluri. Oaspetii de la CZ Jena stau foarte prost in a doua liga germana, fiind pe ultimul loc. Cei de la CZ Jena au 9 meciuri de Over 2 din 10 disputate afara, cu 7 de Over 3! In plus, in Cupa, nemtii furnizeaza cele mai mari surprize din Europa (alaturi de Franta!) in ultimii ani, deci n-ar fi exclus ca oaspetii sa marcheze. In acelasi timp, Stuttgart trebuie sa prinda o competitie europeana, iar cea mai buna sansa e ca gazdele din aceasta seara sa ia in cele din urma Cupa, avand in vedere ca mai au doar cativa pasi de facut pana la indeplinirea acestui tel.

Acestea sunt cele sase propuneri pe care vi le fac pentru astazi, sper sa castigati mizand pe ele!

Niciun comentariu:

ClickLink.ro

Despre mine

Iasi, Iasi, Romania
Parior constant, peste 12 ani de experienta in acest "domeniu". Am o medie de reusita la pronosticuri de aproximativ 75%.
ClickLink.ro