joi, 21 februarie 2008

LIGA CAMPIONILOR – rezultatele de ieri

Spuneam ieri ca meciul dintre Lyon si Manchester United nu ar fi trebuit sa fie unul cu foarte multe goluri. Chiar daca gazdele au marcat primele, englezii au revenit in cele din urma, iar partida s-a incheiat la egalitate: 1-1.
Anticipam ca va fi un meci strans, pe care, insa, multi pariori l-au vazut ca fiind unul de Over 2 goluri… Aceasta disputa a fost mereu una incarcata de reusite, insa, acum, intuitia mi-a spus ca partida nu va fi una foarte deschisa, drept dovada ca nu s-au marcat 3 goluri (cota 1,58)!
Pe langa acest rezultat, de 1-1, intre eternii rivali, francezi si englezi, ieri spuneam ca fotbalistii de la Fenerbahçe Istanbul vor invinge acasa “nuca” tare numita FC Sevilla. E adevarat, turcii au tremurat un pic, dupa ce au condus ostilitatile. Spaniolii au tinut cu tot dinadinsul sa-i incurce pe cei de la Fenerbahçe, reusind sa marcheze de doua ori, insa, in cele din urma, turcii au smuls victoria care inca le da sperante, scor 3-2 (cota 2,52). Impreuna, cele doua pariuri ar fi dat o cota finala de 4.

“Cascadorii rasului” pe “Celtic Park”
Din pacate, lucrurile au “degenerat” la intilnirea dintre Celtic si Barcelona, meci in care s-au inscris doua goluri foarte repede (in minutul 18 era deja 1-1!). Apararea lui Celtic a fost “varza cu castraveti”, Messi, Ronaldinho si Henry facand tot ce au dorit ei. In plus, portarul Barcelonei a luat un gol cu capul de la 12 metri de poarta, marcat de un jucator venit de la Dundee, aflat intr-o pozitie imposibila! In afara de Arthur Boruc, apararea lui Celtic a fost aseara una de Liga a III-a in Romania! Cei patru fundasi ai scotienilor nu si-ar fi gasit loc nici intr-o formatie de Liga a III-a, de fapt, daramite la o campioana de talia lui Celtic!
Aminteam ca Barcelona scosese un 0-0 tot la Glasgow, in grupe, dar cu Rangers. Din acest motiv nu credeam ca se vor marca mai mult de 3 goluri in meciul cu cei de la Celtic, mizand pe un Multi Gol 2-3. Totusi, atat ghinionul, cat si norocul fac parte din joc! Barcelona a plecat cu cele trei puncte, dupa ce a reusit o victorie cu 3-2 in deplasare (atentie, dupa un 1-2 la pauza!), luand o optiune serioasa pentru faza urmatoare a Ligii Campionilor. Oricum, Celtic a avut o ocazie in tot meciul si a marcat doua goluri!
In fine, “capul de afis” dintre “minjii” lui Arsene Wanger si “pensionarii” lui Milan s-a terminat nedecis, scor 0-0. La acest meci ma asteptam sa se inscrie macar 3 goluri, in conditiile in care, in grupe, Arsenal avusese acasa un rezultat de 3-0 cu Sevilla, un 7-0 (!!!) cu Slavia Praga si un 2-1 cu Steaua. Totusi, dupa 24 de suturi, dintre care jumatate pe spatiul portii, nimeni nu poate spune ca nu au existat ocazii! “Cireasa de pe tort” a constituit-o ocazia lui Adebayor din ultimul minut, cand, din 6 metri, singur cu poarta goala in fata, acesta a “reusit” sa trimita balonul in bara transversala, un fapt elocvent pentru intreg meciul. Milan a preferat sa se apere constant, fara a rupe gura targului, si a plecat acasa cu ganduri optimiste pentru retur.
In fine, in urma cu doua zile reuseam sa anticipez patru rezultate din patru (procentaj 100%), in vreme ce, ieri, am “prins” doar doua rezultate din patru (procentaj de reusita de 50%). Repet: norocul sau ghionionul fac parte din joc!

Niciun comentariu:

ClickLink.ro

Despre mine

Iasi, Iasi, Romania
Parior constant, peste 12 ani de experienta in acest "domeniu". Am o medie de reusita la pronosticuri de aproximativ 75%.
ClickLink.ro