vineri, 22 februarie 2008

Propuneri pentru meciurile de vineri

Iata ce va propun:

– Dinamo Bucuresti – Ceahlaul Piatra Neamt – 1 (cota 1,25 – grad relativ scazut de risc);
– Swansea – Luton – 1 (cota 1,30 – grad scazut de risc) sau Over 2 (cota 1,66 – grad relativ scazut de risc);
– Korona Kielce – Wisla Cracovia – Over 2 (cota 1,89 – grad relativ ridicat de risc);
– Bochum – Hannover – Over 2 (cota 1,78 – grad relativ scazut de risc);
– FC Köln – 1860 München – Over 2 (cota 1,66 – grad mediu de risc);
– Mainz – CZ Jena – Over 2 (cota 1,60 – grad scazut de risc);
– Sparta Rotterdam – Utrecht – Over 2 (cota 1,51 – grad scazut de risc) sau Over 3 (cota 2,22 – grad relativ ridicat de risc).

Dinamo Bucuresti intilneste astazi formatia lui Gheorghe “Pinalty” Stefan. Este binecunoscut faptul ca Dinamo nu mai e ce a fost, ca a incercat in aceasta iarna sa valorifice tot ce avea mai bun si mai dispensabil si ca nu prea mai are sanse sa prinda primele doua locuri in Liga I, locuri care ar fi dus-o in sezonul viitor in Champions League. Iar Ceahlaul poate fi o “nuca tare” cand vrea… Problema e ca “Pinalty” e un dinamovist convins de la 8 ani, dupa cum el insusi a recunoscut, iar, in tur dinamovistii au invins cu 3-0 la Piatra Neamt, asa ca nu cred ca vor fi mari surprize in “Stefan cel Mare” astazi. Probabil ca “alb-rosii” nu vor conduce la pauza, insa vor termina invingatori. Risc si prezic chiar un scor exact: 1-0 sau puteti miza pe un X – pauza, 1 – final, desi e un pic mai riscant…

In ce o priveste pe Swansea, cred ca, in acest an, va promova in Championship, fiind deja pe primul loc in Anglia I, dupa ce incepuse campionatul destul de ezitant. Acum, Swansea are o serie de 9 victorii (!!!) si un rezultat de egalitate (si acela, in deplasare!). In schimb, Luton Town e undeva, la mijlocul clasamentului, cu o singura victorie si 9 infringeri in deplasare din 14 partide! Nu cred ca Luton le va pune probleme celor de la Swansea in acest meci. Mai mult, Swansea are 6 partide de Over 2 goluri in ultimele 8 partide, dintre care 5 acasa! In acelasi timp, Luton are printre ultimele partide scoruri de 1-3, 1-2, 3-4! Deci merge si un Over 2 goluri, mai ales ca o cota mai mare nu strica!

Korona Kielce a fost invinsa cu 4-0 de Wisla Cracovia in tur. De asemenea, cu echipele clasate pe primele locuri a incheiat partidele cu peste 2 goluri, exceptie facand Lech Poznan si Legia Warsovia. In acelasi timp, Wisla are 6 partide din 9 de Over 2 in deplasare. Deci, cu un mic risc (pentru ca discutam despre un campionat nu tocmai spectaculos!), puteti miza pe un Over 2, mai ales datorita faptului ca aceasta cota este una destul de ridicata.

Bochum a incheiat cu un rezultat de 2-3 partida din tur cu cei de la Hannover. In acelasi timp, gazdele de astazi au 8 meciuri din 9 de Over 2 goluri acasa, incheiind cu un 0-0 doar intilnirea cu Frankfurt. Oaspetii de azi au cinci partide de Over 2, precum si doua meciuri de doua goluri in deplasare. Insa, printre ultimele intilniri din deplasare, Hannover are si un 1-5 la Cottbus (formatie aflata la coada Bundesligii)!

FC Köln trage la promovare in acest an, reusind ca, acasa, sa nu ierte aproape nimic din ce prinde. Köln are acasa doua infringeri la limita, cu Allemania Achen si Freiburg. In acelasi timp, Köln-ul nu prea scoate egaluri acasa. Deci ori e laie, ori balaie! Ori la bal, ori la spital! Totodata, gazdele au sapte intilniri de peste 2 goluri, fapt deloc de neglijat. De partea cealalta, 1860 München are cinci intilniri in deplasare incheiate cu peste 2 goluri. In tur, meciul dintre cele doua formatii s-a incheiat nedecis, 1-1, insa, atentie, ambele au inscris! Deci eu as miza pe un Over 2 goluri, chiar daca oaspetii nu sunt constanti in evolutii, avand si partide de 0-0.

Un alt meci din Bundesliga 2 ne ispiteste cu un Over 2: Mainz – CZ Jena! Mainz se lupta la promovare, ca si FC Köln. Oaspetii se lupta sa nu retrogradeze, desi… e cam greu de crezut ca se vor salva. Gazdele au acasa cinci meciuri de Over 2, dintre care patru sunt de Over 3, iar, in tur, Mainz a reusit un 2-1. Totodata, CZ Jena are in deplasare o serie impresionanta de 7 partide de Over 2, dintre care 6 meciuri de Over 3! Astfel, nu e exclus ca aceasta intilnire sa fie una cu multe goluri.

In tur, Sparta Rotterdam a “furat-o” urit, cu 1-7, de la oaspetii de astazi. In plus, Sparta are rezultate de 3-2, 1-3, 6-1 in ultimele partide. In linia de clasament, gazdele au sapte meciuri de 4-6 goluri si 2 de 7 goluri sau over. Oaspetii au opt partide de 4-6 goluri si unul de 7 sau over. Utrecht nu este genul de echipa care sa stie ce inseamna “a te apara”, avand in vedere ca viseaza la un loc care sa asigure participarea intr-o cupa europeana (cel mai probabil Cupa UEFA). Celor care sunt dispusi sa riste un pic mai mult, le propun sa mizeze pe un Over 3, avand in vedere faptul ca o cota de 1,51 nu este una foarte atractiva, in comparatie cu un 2,22!

Aveti sapte meciuri din care puteti alege 3-4, pe care sa mizati. Mult noroc!

Niciun comentariu:

ClickLink.ro

Despre mine

Iasi, Iasi, Romania
Parior constant, peste 12 ani de experienta in acest "domeniu". Am o medie de reusita la pronosticuri de aproximativ 75%.
ClickLink.ro