miercuri, 20 februarie 2008

REZULTATELE DE IERI DIN L.C.

Asa cum anticipam ieri, cu cateva zeci de minute de reluarea jocurilor din Liga Campionilor, meciul dintre Shalke ‘04 si FC Porto nu avea cum sa fie unul cu foarte multe goluri. Chiar daca gazdele au marcat repede si au controlat intreaga prima repriza, portughezii nu sunt lideri degeaba in tara lor. A fost un meci strans, care a parut doar pentru cateva minute unul ce se anunta cu multe goluri marcate. Din punctul meu de vedere, returul va avea acelasi numar de goluri: unul!
Pe langa acest rezultat, de 1-0 pentru nemti, ieri spuneam ca fotbalistii de la Olympiakos vor fi greu de batut pe teren propriu, atat timp cat, in grupe, nu fusesera infranti. Grecii au remizat “alb” acasa cu Chelsea, iar calificarea se va juca pe “Stamford Bridge”. In retur, va sfatuiesc sa mizati tot pe greci sau cel putin pe faptul ca vor marca, chiar daca oamenii lui Abramovici au, aparent, cateva atuuri in fata celor de la Olympiakos.
Aminteam ieri faptul ca am vazut un parior mizand pe 7 goluri la partida Liverpool – Internazionale Milano, fapt pe care l-am tradus ca fiind o pierdere de timp si de bani. Sigur, fiecare are dreptul sa viseze, dar e indicat sa ramai cu picioarele pe pamant daca vrei sa si castigi bani! In zece oameni pentru o ora, dupa eliminarea oarecum nemeritata a lui Materazzi, trupa italiana a tinut in sah frumoasa grupare engleza. Totusi, in doar cinci minute, aproape de final, pe acordurile lui “You’ll never walk alone”, cantat de intreaga asistenta, Gerard&Co. au reusit sa-si asigure calificarea in proportie de 99%, prin doua goluri. Scor final: 2-0, iar Chivu si colegii sai au slabe sperante ca vor da planurile lui Liverpool peste cap in retur. Fara Materazzi si Cordoba (accidentat grav aseara), nu cred ca italienii vor face o mare “mozzarella” in retur. In orice caz, as miza ori pe englezi (X2), ori pe un “Over 2”, avand in vedere ca Interul trebuie sa dea doua goluri, iar Liverpool nu va sta cu mainile in san.
In fine, spuneam ca AS Roma – Real Madrid este mereu un meci de “Over 2” goluri, fapt care s-a confirmat: 2-1! De asemenea, aminteam ca, in grupe, “Galacticii” facusera un 2-2 tot la Roma, dar cu Lazio, fapt care ar fi trebuit sa intareasca acest “Over 2”.
Shalke – Porto – Under 3 – 1,58; AS Roma – Real Madrid – Over 2 – 1,89; Olympiakos – Chelsea 1X – 1,68; Liverpool – Inter 1X – 1,30. Cota finala pentru aceste patru meciuri din Liga Campionilor era de 6,5, adica, la o miza de 10 lei, ati fi ajuns la o suma de 65 de lei, cu un profit de 55 de lei. Nu e rau pentru o zi de pariuri!

Niciun comentariu:

ClickLink.ro

Despre mine

Iasi, Iasi, Romania
Parior constant, peste 12 ani de experienta in acest "domeniu". Am o medie de reusita la pronosticuri de aproximativ 75%.
ClickLink.ro